Složna Braća, vesti

Savršen kraj dana.

Za sve ljubitelje kafanskog provoda, uživanja uz prelepe devojke i dobrog raspoloženja, kafana Složna Braća je pravi izbor. Sreda 19. februar rezervisana je za nastup mlade i atraktivne pevačice Aleksandre Dabić. Aleksandra Dabić, inače je široj javnosti poznata po tome što je svoje pevačke sposobnosti prezentovala u takmičarskoj emisiji Prvi Glas Srbije, gde je veoma zapaženo prošla. Pored njenog talenta za pevanje, sjajnoj atmosferi na njenim nastupima doprinosi i neverovatna energija i njena neosporna harizmatičnost.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ukoliko propustite uživanje uz Aleksandru Dabić, već u četvrtak 20. februara možete ispraviti svoju grešku i u kafani Složna Braća uživati uz bend Naš način. Sjajna atmosfera biće i u petak 21. februara kada nastupa Bum Bum bend, kao i u subotu kada je vaš provod poveren velikim imenima, a to su Tara Preda i Nikola Vasović.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Podsećamo da se kafana Složna Braća nalazi u samom centru Beograda, nedaleko od Botaničke bašte Jevremovac. Iako je kafana Složna Braća lociarana usled skupe prestoničke zone, ovo mesto od osnivanja gaji tradiciju niskih cena i perfektne usluge. Pored toga što su cene pristupačne, izbor pića je veoma veliki, a poseban akcenat stavlja se na kvalitet rakije. Kada god kafana Složna Braća bude vaš izbor budite sigurni da ste doneli dobru odluku, jer ovde provod garantovano ne izostaje.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! Rezervacije su besplatne, ali zbog jako velikog interesovanja za ovo sjajno mesto, obavezne.

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografije iz kafane Složna Braća garantovano će vas inspirisati da je postetite i da ona postane vaš izbor za izlazak u prestonici. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com