Kolumne, Razno, vesti

Saznajte da li su devojke sa pirsingom seksi.

Pirsing nije više toliko neuobičajena stvar. Mnogo ljudi imaju pirsing i nose ga sa ponosom. Pirsing sada možete da stavite na apsolutno svaki deo tela koji poželite. Samo probušene uši više i nisu toliko zanimljive. Mi vam predstavljamo 3 najseksi mesta za pirsing.

1. Pupak. To izgleda baš seksi, zar ne? Na neki način za ovakav pirsing bi trebalo da imate savršeno ravan stomak, ali koga briga. Možete da imate stomak nalik trbušnim plesačicama i dalje će da vam stoji odlično.

Just Vanilla

Fotografisano u Klub Just Vanilla

2. Obrazi. Probušeni obrazi su zaista popularni i takav pirsing izgleda potpuno neverovatno. Uglavnom su simetrični na oba obraza, ali možete da probušite i samo jedan. Obrazi se uglavnom buše na mesto postojećih rupica ili da izgleda kao da imate rupice. Bilo da se odlučite da probušite jedan ili dva obraza, u svakom slučaju će izgledati cool. Ukoliko ste patili što nemate rupice na obrazima - sada ih možete imati. To je čak i bolje od samih rupica na obrazima.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

3. Između očiju. Ovaj pirsing je definitivno cool i neuobičajen. Ovakav pirsing mora biti mali i jednostavan, jer se ipak nalazi između vaših očiju. A izgleda seksi i opasno.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Da li i vi imate negde pirsing?

 

beogradnocu.com