Složna Braća, vesti

Saznajte gde se dešava čarolija.

U kafani Složna Braća moći ćete da uživate uz vrhunske izvođače kakave ne možete čuti ni na jednom drugom mestu u gradu. Kao i uvek, bićete dočekani od strane ljubaznog osoblja, koje će biti tu da ispuni sve vaše želje i vaš provod učini spektakularnim.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Za muzički deo vaših večeri u kafani Složna Braća pobrinuće se veliki profesionalci, kojima je muzika prava ljubav. Utorak 4. mart biće prava senzacija uz zvuke akustične gitare. Samo za vas nastupiće Dobri Sin Bane, koji će vas svojim muzičkim sposobnostima ostaviti bez daha, ali i na nogama do ranih jutarnjih časova.

Sreda 5. mart rezervisana je za takođe sjajnu muzičku ekipu. Zabavljaće vas Peđa i Angy, koji su prva asocijacija na dobar provod u kafani Složna Braća. Samo dan kasnije, u četvrtak 6. marta moći ćete da uživate uz Bend Naš način, koji vas zaista na jedinstveni način vode na putovanje kroz najlepše boemske noći.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Vaš provod u petak 7. marta poveren je Dr Mari i Nikoli Pavloviću, koji će učiniti sve da vaša noć bude neponovljiva i nezaboravna. Pored toga očekuje vas i promocija, uz naručen litar vina, dobijate litar kisele vode gratis, dok uz naručenu flašu žestine dobijate gratis meze. Subota 8. mart takođe će biti dan za pamćenje, jer će sa vama biti Tara Preda i Nikola Vasović.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnoj kafani Složna Braća. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Složna Braća bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com