Teatro, vesti

Saznajte gde se najbolje kulira.

Kad se Veljko Ražnatović digne na noge, dame sa svojih padaju! Upravo tako je bilo i sinoć u klubu Teatro. Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović prosto ne staje sa noćnim izlascima i obilazi klubove širom grada, posebno one najpopularnije kao što je klub Teatro.

Klub Teatro - Veljko Raznjatovic

Fotografisano u Klub Teatro

Veljko je veoma popularan u svakom društvu, a posebno u ženskom što se moglo i primetiti sinoć u Sarajevskoj ulici. Kao i njegova majka, tako i mlađani Veljko, uživa da bude u centru pažnje. Poslednjih meseci domaći i portali iz regiona vrve od njegovih slika, a bez obzira na vreme i mesto, zasigurno je da se on fenomenalno provodi!

Ovoga puta, naš objektiv ga je uhvatio u najpopularnijem klubu u gradu. Kao pravi boem, Veljko je “kulirao” i uživao u čašici žestokog viskija i cigari, pri čemu je izazvao pažnju u celom klubu. Iako je klub Teatro već navikao na Veljka kao jednog od stalnih gostiju, nije ni čudo što Veljko voli da posećuje ovaj popularni klub. Što zbog dobrog provoda i muzike, tako i zbog prelepih devojaka.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Međutim, ne pomišljajte na svašta, jer Veljko je obećan drugoj devojci – Maši Terzić. On se verio sa ćerkom Zvezdana Terzića, a takođe je iznenadio javnost izjavom da za svoju dragu daje krv, srce, plućno krilo i bubreg! Veoma simpatično, a mi im želimo puno sreće.

Pogledajte našu galeriju fotografija koja će vam dočarati sinoćnu atmosferu iz kluba Teatro. Večeras nastupa vrhunska ekipa - Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kao i uvek beogradnocu.com brine o vašem izlasku i garantuje svakodnevni spektakl! Učinićemo sve da se provedete idealno. Na vrlo jednostavan način rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u fantastičnom klubu Teatro, koja je imperativ vrhunskog provoda. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto. Sa vama će se provoditi i fotografi portala jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Teatro bude vaš prvi izbor. Najinteresantniji momenti beogradskog provoda udaljeni su samo jedan klik od vas! Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com