Kolumne, River, vesti

Saznajte: Kakav seks voli Škorpija?

Škorpija je svakako jedan od najatraktivnijih horoskopskih znakova, i možda čak i najuzbudljivija za vezu. Element vode kome pripada čini je emotivnom, a Mars i Pluton strasnom, dinamičnom, spremnom na akciju. S obzirom da je vođena Marsom, Bogom rada, Škorpija predstavlja jedinstvenu kombinaciju sirove nagonske strasti i mračne energije, a tome je, složićete se, teško odoleti.

Kao i prvi znak, Ovan, i Škorpija poseduje visoki libido. Ovaj znak ima jednostavno  impresivnu seksualnu izdržljivost, i često je fizički veoma atraktivan. Ali za razliku od Ovna, Škorpija obožava predigru, erotsko uzbuđenje partnera pre samog seksualnog čina i odlaganje orgazma. Škorpija je kraljica zavođenja i kada jednom odluči da vas ima, ništa je neće sprečiti u tome. Škorpija voli da eksperimentiše i isprobava nove stvari.

river (1)

Fotografisano na Splav River

Imajte na umu, da Škorpija voli bliskost svog partnera, da oseti njegovo telo, pa je i najbolja poza u seksu sa Škorpijom sedeća, gde ste obgrljeni nogama. Škorpija poseduje jaku animalnu energiju koja izaziva i opija, a sem toga poseduje i eksplozivni temperament. Škorpija će koristiti svoje zavodljive i hipnotične poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ovaj znak mnogo zahteva kada se radi o umetnosti vođenja ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe načina da je potpuno zadovolji. Svom partneru će biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost. Dakle, kada osvojite Škorpiju, treba je i zadržati. Trudite se da je ispratite.

river (5)

Fotografisano na Splav River

Seks je za ovaj znak igra nadmetanja, a osveta i ljubomora su njegove karakteristike koje će se pokazati u punoj snazi kada se oseti ugroženo. Ovaj znak je atraktivan i privlačan. Poseduje magnetičan šarm kojem samo pojedini mogu da odole. Njegova strast ne poznaje granice. Uživa u snazi svoje atraktivnosti prema suprotnom polu. U seksu ne postoji misterija koju Škorpija ne ume da razreši - ne može je ništa ni uplašiti ni iznenaditi.

river (4)

 Fotografisano na Splav River

 

beogradnocu.com