Staro Drvce, vesti

Saznajte kako doživite boemsku sudbinu u 7 dana.

Iako je drvce staro provodi u istoimenoj kafani su uvek inovativni, zanimljivi i neponovljivi. Kafana Staro Drvce nudi nepresušnu zabavu od ponedeljka do nedelje i time okupira vaš život kvalitetnim i lepim sadržajem uz koji se možete više nego odlično zabaviti.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Večeras u ovoj prelepoj kafani čekaju vas Drvce bend i Vladimir Nikolić koji će vam kafanski duh doneti kroz sve pesme, Vladimir Nikolić je tip pevača za kojim žudi svaka kafana, on peva sa toliko emocija da ga je milina slušati, ima veliki broj poklonika, posebno među pripadnicama lepšeg pola, a njega interpretacija upotpunjena sjajnim Drvce bendom uvek je kombinacija koja od svakog izlaska napravi pravi spektakl.

Kafana Staro Drvce priređuje provode koji su vredni posete, tako vas sutra u ovoj kući sjajnih provoda čekaju Đole 85 i bend Van zakona koji će vam priuštiti trenutke koje ćete pemtiti i voleti i zbog kojih ćete uvek želeti da se vratite u predivnu i elegantnu kafanu Staro Drvce.

kafana Staro Drvce

 Fotografisano u Kafana Staro Drvce

U sredu u ovoj kafani za vas nastupaju Drvce bend i Tanja Živković, Vladimir Nikolić i gosti iznenađenja spoj sa kojim ste uvek na dobitku, oni znaju sve pesme koje volite i koje očekujete da čujete u kafani i doneće vam ih na neki svoj i upečatljiv način što stara kafanska merila oblači u jedno moderno ruho koje kafanu čini još privlačnijom.

Četvrtak je dan za Botu i Dijamante, što znači da nema sedanja do poslednje pesme. Četvrtak je idealan dan da doživite kafanu u punom sjaju, a Bota i Dijamanti neće štedeti na odličnom provodu, to ne smete propustiti. Drvce bend i Lidija Dimitrijević i Nenad Radovanović sa vama su petkom. Isti sastav vas u kafani Staro Drvce čeka i subotom, a to garantuje zabavu koja traje do kasnih sati i koja se u nedelju samo nastavlja i postaje još sadržajnija i bolja, naravno uz Drvce bend, Nenada Radovanovića i Lidiju Dimitrijević koji uspešno nose zabavu i nikada nikoga nisu ostavili ravnodušnim, pa neće ni vas.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce vas zabavlja tokom cele nedelje, uživajte u pravoj varoškoj kafani i budite uvek viđeni i u najboljem društvu.. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com