vesti

Saznajte sa kim mi idemo u provod.

Klub Dobrila poznaje formulu dobrog provoda, ovde je sve toliko pozitivno da će svaki vaš trenutak biti veseo. Večeras vas na mestu dobrih vibracija čeka NewGroove Kolektiv - Jazzbina Concept, što je vrhunski razlog da svoje poverenje poklonite klubu Dobrila i prepustite se žurci koja će trajati u nedogled.

klub Dobrila

 Fotografisano u Klub Dobrila

Klub Dobrila je uvek nosilac vrhunske zabave, koja neće nedostajati ni ovog četvrtka kada u ovom veselom klubu bude nastupao Balkan Express Bend koji zna savršenu pop-rock tajnu koju će podeliti i sa vašim savršenim raspoloženjem koje treba da ponesete kada krenete u dobar provod.

Klub Dobrila je omiljena destinacija svih klabera koji vole ovakvu vrstu zabave koja se oslanja na nešto tvrđi zvuk i koja privlači one sa istančanim muzičkim ukusom u koje naravno spadate i vi. Provod kakav vas očekuje u klubu Dobrila je lep, sadržajan i svakako potreban noćnoj sceni Beograda, sa vama u društvu svi provodi u Dobrili su fenomenalni.

klub Dobrila

 Fotografisano u Klub Dobrila

U petak u klubu Dobrila sa vama je Sonja Bakić to znači da ćete uživati u svakoj pesmi i da ćete se radovati svakom trenutku koji provedete u sjajnoj atmosferi kluba Dobrila koja je savršena zahvaljujući upravo vama. U subotu vas u sjajnom klubu Dobrila čeka Selected Bend koji će upravo vas odabrati da vam sve momente u klubu Dobrila pretvori u fenomenalan provod, nemojte puno oklevati, kreneti u provod sa Dobrilom.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Pođite u najluđu klupsku avanturu sa klubom Dobrila. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Mi smo redovno u provodu s Dobrilom i znate šta ne ne možemo da se odvojimo od nje, sve što kažemo možete proveriti u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com