Složna Braća, vesti

Saznajte šta sve možete doživeti u kafani.

Kafana Složna Braća misli na sve svoje goste i priprema provod koji je uvek najbolji. Kafana Složna Braća je uzdanica vašeg najboljeg provoda, ovo je kuća kojoj uvek možete da se obratite kada ste željni kvalitetne zabave i verujte uvek ćete maksimalno biti ugošćeni.

kafana Složna Braća

 Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sutra u kafani Složna Braća za vašu zabavu je zadužen Dobri Sin Bane koji će vam na svojoj gitari preneti božantsvene emocije, koje podsećaju na one žurke zatvorenog karaktera za odabrani krug ljudi, veče sa Banetom i njegovom gitarom koja je čista duša biće vam još zabavnije i slađe uz promociju rakije po ceni od 99 dinara.

Kafana Složna Braća je majstor najbolje zabave, a to sredom potvrđuju Peđa i Angy koji su fenoemalni zabavljači sa kojima vam svaka sreda bude fantastična, još uz promociju rakije od 99 dinara sreda će biti fantastična.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U četvrtak u kafani najboljeg provoda Složna Braća sa vama se raduje i veseli Arcus Band koji je pravi majstor kafanskog provoda. Kafana Složna Braća je veoma posebna i originalna kafana, u kojoj vam je pružena mogućnost da u raznovrsnom repertoaru uživate iz dana u dan. Dr Mara i Nikola Pavlović zaduženi su za dobar provod u kafani Složna Braća petkom.

U kafani Složna Braća provodi su miks pop i folk nota što stvara iluziju više različitih provoda u toku jedne noći, što je svakako doživljaj koji morate sebi priuštiti. Tara Preda i Nikola Vasović subotom kreiraju zabavu koja će trajati do jutra i nećete sesti sve do poslednje pesme, sve vaše omiljene note naći će se na njihovom repertoaru, što garantuje odličnu i neponovljivu zabavu.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sa kafanom Složna Braća vaša zabava je uvek na najvišem nivou. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Naši objektivi su veoma složni sa vašim provodom u kafani Složna Braća, rezultat toga su odlične fotografije u našoj galeriji, koje će vas inspirisati za svaki sledeći izlazak.

 

beogradnocu.com