Korčagin, vesti

Saznajte šta vas čeka u Korčaginu ove nedelje.

Ukoliko još uvek ne znate gde biste mogli da izađete ove nedelje, portal beogradnocu.com je tu za vas. Uvek neizbežna preporuka jeste kafana Korčagin.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

U najlepšoj boemskoj kafani, kafani Korčagin, tokom čitave nedelje možete se izvanredno provoditi. Već svi znaju da je u pitanju kafana u koju se gosti uvek rado vraćaju, gde se služi najbolja rakija i sluša najkvalitetnija muzika. Ponedeljkom vas očekuju ozvučeni tamburaši ''Mala Maca''. Međutim, za sve ljubitelje malo drugačijeg zvuka, pravi spektakl vas očekuje u utorak i sredu, kada vas očekuju Coka i Rade, virtuozi na gitari, sa najlepšim  exYu rok i starogradskim hitovima. Oni će vas svojom pesmom vratiti u neko drugo vreme, u ambijentu koji ide uz njihovu pesmu.

Naime, vlada toliko veliko interesovanje, kao da nije radni dan. Pogledajte i vi kako se na najbolji način započinje radna nedelja, na našm fotografijama, ili još bolje, posetite ovo izvanredno prestoničko mesto. Ono što je sigurno, nećete se pokajati jer ovde spektakl ne izostaje.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Takođe podsećamo da kuhinja radi čak do ponoći i da vas očekuje izuzetno jeftino piće, tako da se rasterećeni možete provoditi, bez brige o svom novčaniku. Tamburaše možete slušati i svakog dana od četvrtka do subote. Koji god dan da odaberete da posetite ovu kafanu, nećete pogrešiti! U četvrtak 27. februara su sa vama ozvučeni tamburaši ''Bačena Kašika'', dok će vas u petak 28. februara zabavljaće vas ozvučeni tamburaši ''Pinosavac''.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Fotografi portala beogradnocu.com upravo na ovom mestu uspevaju da spoje posao i zadovoljstvo, pa se fenomenalno provode fotografišući vaše nezaboravne momente, tako da u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda kafana Korčagin u svom punom sjaju.

Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnoj beogradskoj kafani Korčagin. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com