Gardoš, vesti

Saznajte zašto je najbolje na Gardošu.

Kafana Gardoš vam nudi kafanske provode za pamćenje, ovde ćete doživeti 303 kafanske sudbine kroz samo jednu pesmu. Ovde čete se nauživati i oduševiti svakom novom kafanskom pesmom koju će muzički znalci zasvirati samo za vašu dušu.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Sutra vas u kafani Gardoš, kafani sa bogatom tradicijom čekaju Aca Beronja i Jelena Gajić koji će svaki vaš trenutak pretvoriti u vrhunski provod koji će se urezati u vaše srcu i uvek vas zvati na još koju čašu najboljeg kafanskog provoda u gradu koji može samo da iskreira fantastična kafana Gardoš, uzdanica vašeg noćnog života koji postaje nezaboravan.

Kafana Gardoš je sinonim veselih prestoničkih noći ritam koji vas ovde čeka je ne samo najbolji nego pravi merački i kafanski onaj kojem jedva čekate da se pridružite i onaj u toku kojeg vas baš svaka pesma gađa pravo u srce.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš živi sa vama vašu kafansku priču, ona vas se uvlači pod kožu i uvek čeznete za provodima u kafani Gardoš koji vas spremni čekaju svake subote. Aca Beronja i Jelena Gajić vam donose jednu lepu pop-folk priču koja će vešto razgaliti sva vaša čula i vaš provod pratiti u najboljem i najvrelijem ritmu sve do ranoj jutra.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš je vaš najbolji subotnji izbor sa kojim nikada nećete pogrešiti. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

Mi naprosto obožavamo kafanu Gardoš, jer tu uvek naletimo na zabavu koja veoma vešto i lepo obogati našu galeriju fotografija, neka vaš osmeh bude novi ukras pred našim objektivima, nestrpljivo vas čekamo na dobro poznatoj adresi najbolje kafane u gradu, kafane Gardoš.

 

beogradnocu.com