Lava Bar, vesti

Scandal Bend u klubu Lava Bar.

Ukoliko ste ljubitelj klupske atmosfere, klub Lava Bar idealan je izbor za vas večeras. Naime, tokom čitave sezone subotom se u klubu Lava Bar održavaju fenomenalne večeri uz najbolje svirke gradskih bendova i kvalitetne pesme. Očekuje vas neverovatni Scandal Bend.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Scandal bend postoji više od 12 godina i broji četiri člana. Ova skandalozno - sjajna ekipa nastupa po diskotekama, kafićima, klubovima kao i po svim privatnim proslavama kao što su svadbe, rodjendani, žurke,mature ... Ne propustite veče puno emocija uz najbolju muziku, koja vas garantovano neće ostaviti ravnodušnim.

Pružite sebi i svojim prijateljima, ili dragoj osobi, provod za pamćenje. Ukoliko budete odabrali Lava Bar za vaš izlazak, garantovano se nećete pokajati, jer ovde dobra atmosfera, pozitivno raspoloženje i sjajna energija nikada ne izostaju.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Pored sjajnog Scandal Benda i prelepog ambijenta, vašem uživanju dodatno će doprineti i besprekorna usluga kluba Lava Bar, koja je na visokom svetskom nivou. Ljubazno osoblje biće uvek tu da ispuni sve vaše želje.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi!

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com