Lava Bar, vesti

“Scandalozna” akcija pića u Lava Baru.

Za sve ljubitelje kvalitetne žive svirke naša preporuka je poseta klubu Lava Bar. Tamo će vas večeras, 29. novembra zabavljati izvanredni Scandal Bend. Scandal bend postoji više od 12 godina i broji četiri člana. Ova skandalozno - sjajna ekipa nastupa po diskotekama, kafićima, klubovima kao i po svim privatnim proslavama kao što su svadbe, rodjendani, žurke,mature ...

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ne propustite dobar provod u fenomenalnom klubu Lava Bar, uz vrlo pristupačne cene, pozitivno raspoloženje i vrhunsku uslugu. Na vama je samo da uživate, pogotovu večeras kad je akcija pića – uz jednu poručenu flašu alkoholnog pića, drugu dobijate gratis! Flaša na Flašu, samo u klubu Lava Bar!

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Sutradan, u subotu, nastupa grupa Gitarsi, Oni su nastali početkom 2010. godine kao ideja da se pop muzika aranžirana u flamenko, klasičnom i pop maniru sviranja akustičnih gitara pokaže i dočara na način koji još nije zastupljen na našoj sceni. Ovi momci učiniće da iskusite zaista jedinstven provod i da čitavu noć provedete na nogama, igrajući. Nakon nastupa sastava Gitarsi provod se u klubu Lava Bar nastavlja u ponedeljak, kada će na radost svih ljubitelja starogradske muzike nastupati tamburaši.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Lava Bar, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se i na ovim dešavanjima provoditi. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

 

beogradnocu.com