vesti

Scenario za pamćenje.

Ovog četvrtka u fenomenalnom klubu Filmski Grad očekuje vas vatreni scenario i pravi spektakl. U glavnim ulogama bićete vi, a kao sporedni glumci koji će kulminirati več početkom večeri, biće vrhunski bend Čeznem za Lovom!

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Svakog četvrtka, pa i ovog, 06. februara, bend Čeznem za Lovom od 22h kada nastupa, prirediće vam veče za pamćenje i snimanje u nastavcima narednih nedelja u vašem omiljenom klubu Filmski Grad. Spremite se za mjuzikl i akciju koja će trajati do zore uz najlepse kadrove koje ćete uvek pamtiti.

Uživajte uz ozvučene tamburice i najlepše zvukove akustične muzike sa Čeznem za Lovom bendom. Očekuju vas numere koje će vas držati na nogama čitave večeri i koje će maksimalno doprineti vašem vrhunskom uživanju. Između ostalog, na scenografiji se moraju pridružiti i promotivne cene pića. Ovog četvrtka sve vrste rakija u Filmskom Gradu koštaće samo 99 din., dok su piva 145, a flaše crnog ili belog vina od 1l, mizernih 300 dinara. Ovakvu ponudu nećete nači apsolutno nigde u gradu, zato pravac na premijeru ovog fenomenalnog filma u Filmskom Gradu.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Klub Filmski Grad radi kao kafe i kao restoran nacionalne kuhinje preko celog dana, dok četvrtkom i petkom uveče nastaje prava zabava. Možemo reći da je klub Filmski Grad jedan od retkih multifunkcionalnih objekata u Beogradu ove vrste. U petak 07. februara, na repertoaru kluba Filmski Grad biće talentovani Mladen Cvetanović i neverovatna Darja Daka. Očekuju vas numere koje će vas držati na nogama čitave večeri i koje će maksimalno doprineti vašem vrhunskom uživanju.

klub Filmski Grad

Fotografisano u Klub Filmski Grad

Ispred kluba se nalazi i besplatan parking velikog kapaciteta što je svakako još jedna velika prednost ovog jedinstvenog kompleksa. Fotografije dosadašnjih dešavanja iz kluba Filmski Grad možete pogledati u našoj galeriji fotografija, i uveriti se u spektakularan provod. Rezervišite obavezno vaše mesto i odigrajte najlepšu ulogu u ovom filmu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, možete izvršiti besplatne rezervacije na najjednostavniji način, i tako obezbediti najbolji provod sebi i svojim prijateljima.

 

beogradnocu.com