Poznati, Staro Drvce, vesti

Sejo Kalač i Bojan Savić digli kafanu na noge!

Prava energija i atmosfera u kafani Staro Drvce nastaje uvek kad u nju ušetaju poznati gosti,  a to je skoro svakodnevno. Upravo zato što u ovoj kafani vlada jedinstveni i najluđi provod u gradu. Sinoć su u takvom provodu uživali Sejo Kalač i mladi pevač Bojan Savić.

staro drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Iako Sejo nikad nije lice  sa reklama, uspeva već godinama kolegama da kvari posao. Naravno, nije to namerno, već jednostavno, nakon što Sejo zapeva, posle njega publika nikog drugog neće da sluša! Pevača Bojana Savića narod je mogao da čuje u duetu "Jo no volvera" (Ne vraćam se), koji je snimio sa Nenom Đurović, ali i u pojedinim kafanama u Beogradu i Srbiji gde je gostovao. Iako ova mlada nada muzike nastupa uglavnom u inostranstvu, sprema nešto potpuno novo za srpsko tržište.

staro drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Pogledajte u našoj galeriji fotografija kako "gori" kafana Staro Drvce dok ovo dvoje pevača zabavlja narod, i zašto su ovde poznate ličnosti redovni gosti. Večeras vas očekuje nastup Bobana Radosavljevića, Milana Tomića, Zorana Matića Kize, Jovane Tančić i Sexi Benda.

staro drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com