River, vesti

Seka Aleksić večeras na splavu River.

Jedna od najpopularnijih folkerki na estradi Svetlana Seka Aleksić nastupiće večeras na jednom od najpopularnijih beogradksih splavova kada je u pitanju živa svirka, splav River. Za Sekine nastupe se uvek traži karta više, tako da se može naslutiti kakav provod ova žena pravi gde god da se pojavi. Sa svojom novom linijom i dobrim raspoloženjem koje je njen saputnik gde god da krene, Seka Aleksić osvaja srca i domaće i strane publike. Seka Aleksić će večeras napraviti šou. Splav River je od otvaranja sezone ugostio mnoga poznata imena sa domaće estrade, pa se za klub ovog renomea mogao i očekivati nastup zvezde poput Seke Aleksić.

Jedna od najaktuelnijih folk zvezda sa ovih prostora odlučila je da obraduje fanove jednim ekskluzivnim intervjuom za sajt beogradnocu.com u kome možete saznati kako se Seka trenutno oseća, o čemu razmišlja i gde voli da izlazi.

Nedavno ste nastupili na zatvaranju jednog prestoničkog kluba. Prisutni kažu da ste napravili dar mar. Kako je Vama bilo?

Meni je bilo fantastično, kao i uvek kada se nađem na sceni u prepunom klubu. U toku je promocija mog novog singla "Šampione", i više sam nego srećna kad čujem da svaku reč publika peva zajedno samnom. Tu su naravno i starije pesme koje su deo mog repertoara... Nemam šta da kažem osim da sam ponosna na svoju publiku!

Za nastup ste odabrali lepu belu haljinu, Ko potpisuje toaletu i ko brine o vašem izgledu?

O mom izgledu brine Tijana Todorović, a haljina je Dolce & Gabbana.

Uvek ste iskreni kada pričate o životu i temema o kojima mnoge vaše koleginice ćute. Kako Vaša publika reaguje na iskrenost, da li je ceni ili osuđuje?

Mislim da svaki čovek ceni iskrenost i da se iskrenost prepozna. Mnogi govore da je iskrenost mana, naprotiv, to je vrlina. Treba biti iskren. Nedavno sam počela da pišem blog, ali to je jedna drugačija priča – pišem o sebi, o svom životu, svojim iskustvima. Ljudi koji to čitaju su mi glavni podstrek da nastavim dalje, sigurna sam da nekad nekome možemo život da promenimo upravo pričom o sebi, svojim iskustvima, jer svako od nas je prošao i dobro, ali i loše.

Kakvi su Vam naredni planovi na privatnom i poslovnom polju?

Usreređena sam na posao, sledi moja letnja turneja, mada su moja gostovanja trenutno popunjena do kraja Oktobra, nastavljam promociju svog albuma i novog singla. Pre letnje turneje završavam snimanje glasa koji sam pozajmila za Štrumfove , novoj štrumfeti koja se zove Vexy, premijera je početkom Avgusta. To je što se tiče poslovnog plana, na privatnom planu sam više nego ispunjena.

Da li smerate i neku novu tetovažu?

Obožavam svoje tetovaže. Trenutno ne planiram, ali nije isključeno da će na mom telu osvanuti i neka nova.

Kada izlazite u Beogradu, koji klub, kafana, kafić ili splav su Vaš favorit?

Pošto nastupam svakog vikenda, to je za mene poseban izlazak – zajedno sa mojom publikom, ali kada dođe do onih trenutaka opuštanja, priznajem da sam više kućni tip, a i da preferiram restorane intimnije atmosfere, gde mogu natenane da se družim i ispričam sa sebi dragim osobama. Izdvojila bih beogradski restoran Franš u čijoj atmosferi zaista uživam.

Splav River

Slikano na Splav River

Splav River

Slikano na Splav River

Dakle, ne razmišljajte, već svoje mesto na splavu River za večeras rezervišite na vreme preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i naravno pratite galeriju slika kakvu pravi jedino sajt beogradnocu.com.

 

beogradnocu.com