vesti

Semafor žurka u kafani Premier.

Ukoliko ne znate gde biste ste proveli ovog vikenda, a željni ste dobrog provoda , preporučujemo vam kafanu Premier.

kafana Premier

Fotografisano u Kafana Premier

Ukoliko još niste posetili ovo sjajno mesto, naša preporuka je da obavezno svratite. Ono što je posebno za kafanu Premier je to što u nju ne svraća baš bilo ko, već oni ljudi koji znaju šta je pravi dobar provod! Ove subote, 28. decembra samo za vas u kafani Premier organizuje se “Semafor Žurka”!

Uz svako naručeno piće dobijate besplatnu narukvicu. Crvena narukvica je za zauzete osobe, zelena za slobodne, a žuta za neodlučne, ili kako bi to u kafani Premier rekli - " priđi pa vidi ".  Ne propustite sjajan provod i priliku da možda sa nekom novom ljubavi uplovite u Novu 2014 godinu.

kafana Premier

Fotografisano u Kafana Premier

Očekujemo vas u novom ambijentu kafane Premier, uz staru proverenu ekipu, a za vaše dobro raspoloženje biće zaduženi fenomenalni Nemanja Mijatović i Irena Ristić!

Ritmovi koje pravi ovaj muzički duo, teraće vas da se ponovo vraćate u ovu kafanu. Kafana Premier biće vaše omiljeno mesto za provod, a ovde kad dođete, bilo sami ili u društvu, izaći ćete sa novim prijateljima, kumovima, a možda i devojkom ili momkom.

kafana Premier

Fotografisano u Kafana Premier

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Premier možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com