Konoba Akustik, vesti

Senzacija na Naš Način.

Kao što Irci imaju svoje pub-ove na koje su ponosni, ne dozvolite da mi zaboravljamo naše najbolje kafane - Konobu Akustik. Ne propustite jedinstveno uživanje u svim čarima jedne prave prestoničke kafane. Očekuje vas usluga na svetskom nivou, cene prilagođene svačijem džepu, ali i neponovljivi muzički repertoar, koji će oduševiti sva vaša čula.

kafana Konoba Akustik

Fotografiusano u Kafana Konoba Akustik

U petak 11. januara u kafani Konoba Akustik magičnu noć svojom fenomenalnom muzikom pružiće vam fantastični Naš Način Bend. Očekuje vas najbolji akustični tamburaški orkestar, koji nastupa u sastavu dve gitare i harmonika. Ovi ozvučeni tamburaši poznati su po tome što najlepše narodne, starogradske i kafanske numere izvode u specifičnom i izvanrednom izdanju. Dozvolite boemu u sebi maksimalno uživanje uz najnežnije tamburaške tonove.

kafana Konoba Akustik

Fotografiusano u Kafana Konoba Akustik

Ukoliko Naš Način Bend budete propustili u petak 11. januara, oni će vas zabavljati i dan kasnijem, u subotu 12. januara, kao i naredne srede. Nedelja 19. januar rezervisana je za Akustik Bend, dok će u ponedeljak spektakularnu atmosferu praviti Trio 357 Bend. U utorak 21. sa vama će biti Aca i Violina.

Kafana Konoba Akustik je mesto koje odražava duh našeg grada. Onog starog Beograda u vreme kada nije bilo užurbanosti, kada se dobra hrana, izvrsno piće, vrhunska usluga, muzika koja razgaljuje i pravi merak podrazumevali. Osetite jedinstveni meraklijski provod.

kafana Konoba Akustik

Fotografiusano u Kafana Konoba Akustik

Koji god dan da odaberete za vaš provod nećete se pokajati, jer vas očekuje zaista pravi spektakl sa svakim od izvođača. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Konoba Akustik, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da budete deo Konobe Akustik. Naši fotografi rado se provode na ovom izuzetnom mestu, pa će tako fotografisati i naredna dešavanja. Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje.

 

beogradnocu.com