Sevdah, vesti

Sevdah - nova kafana na beogradnocu.com.

Dobra vest za sve prave boeme, Beograd je konačno dobio pravo mesto za istinski sevdah i to u Sremskih Odreda 1. Svim vašim kafanskim noćima smeši se kafana Sevdah. Od četvrtka do nedelje na ovom fantastičnom okupljalištu neprevaziđene boemske baštine čekaju vas naštimani tamburaši koji vam donose duh starog Beograda kroz najlepše starogradske pesme koje veličaju snagu i značaj kafane.

Kafana Sevdah kako joj i samo ime kaže ima enterijer koji je čist sevdah od boja koje su izabrane do detalja na zidovima sve je skockano sa puno duše, čak i zavese koje su bele i oivičene kariranim detaljima i sveće na stolovima, čista emocija za sve prave ljubitelje bogatog kafanskog života.

Šank je u kombinaciji kamena i drveta, zidovi čista bajka, ima tapeta, detalja poput starih tranzistora, gramofona, slika sa interesantnim motivima, a sa plafona gotovo savršeno uklopljeno smeši vam se osvetljenje koje je u isto vreme i sevdačko i romantično, baš onakvo kakvo su imali naši stari boemi koji su za kafanskim stolovima pod istim takvim osvetljenjem donosi navažnije državne odluke i pisali najlepše pesme uz koje se i dan danas veselimo u kafani.

Kafana Sevdah je zaista ono što će upotpuniti i uveličati kafanski život Beograda, a i svih nas, koji sreću, provod, lepe trenutke sa dragim licima uz lepe i neprevaziđene starogradske note pronalazimo upravo u kafani. U ovom prelepom prostoru dobro veselje može pronaći 150 ljudi od kojih će svako od šefa tamburaškog orkestra dobiti svoju pesmu, jer sve starogradske pesme su i pisane tako, da pronađu put do srca svog vlasnika.

Kafana Sevdah je mesto koje će vas zaista obradovati, cene su prijateljske, osoblje uljudno, profesionalno, pa i boemsko baš onakvo kakvo treba da bude u kafani. Tamburaši uvek naštimani da vam zapevaju na uvce i podsete vas da sevdah spava samo u jednoj kafani u gradu, a to je od danas vaša omiljena kafana Sevdah.

Kafana Sevdah čeka vaša naštimana čula da se istinski provesele na najlepšem kafanskom mestu u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com