Hodač, vesti

Sevdah uz Trio Merak.

Idealan način da se provedete u nedelju jeste da posetite najlepšu kafanu u Beogradu, naravno kafanu Hodač. Provedite se sa najatraktivnijim Beograđankama uz fantastični Trio Merak, u prelepom ambijentu koji garantuje izvanredno iskustvo.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

U neverovatnim zvucima najlepših kafanskih pesama fenomenalnog sastava Trio Merak sigurno ćete se pronaći i maksimalno opustiti uz dobro piće i vrelu atmosferu. Ne propustite jedinstveno prestoničko uživanje koje će zadovoljiti apsolutno sva vaša čula.

Pored toga što ćete iskusiti pravi spektakl uz muziku orkestra Trio Merak, to nije sve! Kafana Hodač je svojim vernim gostima i ove nedelje spremila fantastično iznenađenje. I pored tradicije niskih cena koja se u ovoj kafani gaji, očekuje vas neverovatna promocija svih rakija! Naime, po ceni od 99 dinara biće vam dostupna bogata ponuda, koja obuhvata: kajsijevaču, dunjevaču, medovaču, limunovaču, višnjevaču, maslinovaču, kupinovaču, rakiju od narandže, rakiju od kivija, kao i popularnu majmunovaču, odnosno specijalnu rakiju od banane.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Podsećamo da je kafana Hodač jedna je od retkih kafana koje su svakodnevno otvorene za vaš nezaboravan provod. Svakog dana, do čak dva sata iza ponoći, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u blizini Vukovog spomenika možete pasti u sevdah i proživeti nezaboravne momente. Prijatan ambijent, kao i besprekorna usluga na svetskom nivou, u kombinaciji sa veoma profesionalnim muzičarima, pravi je recept za uspeh.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Hodač. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče u Hodaču nikako ne propustite.

Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com