Freestyler, Kolumne, Parlament, River, Stefan Braun, vesti

Sex bombe grada Beograda

One u gradu, ne mogu da prođu neprimećeno, nazivaju ih lutkama, lepoticama, mačkama... a one jednostavno uživaju što se svi u gradu okreću za njima. U svoj izgled ulažu puno i znaju da prema njima niko nije ravnodušan. Deluju samouvereno, kao da uvek znaju šta hoće i ne libe se da to kažu i pokažu. Muškarac na kojeg samo pokažu prstom, "pada" istog trenutka. Ovo je naš izbor sex bombi za kojima uzdiše ceo grad.

Ona je tipičan predstavnik verovanja da se plavuše najbolje zabavljaju. Po malo podseća i na barbi  Kod nje je sve na mestu, grudi, guza, struk, sve deluje savršeno. Sama je sebi stilista jer je toliko samouverena da šta god obukla na njoj deluje brutalno dobro. Za njom uzdišu svi i oni koji to priznaju i oni koji ne.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ona je fatalna crnka, kao da je upravo izšetala iz Balaševićeve pesme "Hoću jednu malu garavu". Svojski se potrudila da na njoj sve bude savršeno i ta oružja koristi svakom prilikom, posebno u gradu. Ogovaraju je na sva zvona, a ona u skladu sa poslovicom "Za dobrim se konjem prašina diže" uživa u životu i fura svoj fazon jer zna na kojeg samo prstom pokaže biće njen.

Splav River

Fotografisano na Splav River

One znaju da uživaju u životu. I zadnji i prednji trap im je po svim estetskim i naučnim parametrima savršen. Dele sve, pa i blagodeti noćnog života. One su smele i nikada ne skidaju osmeh s lica. Na tračeve ne polažu mnogo i uvek su u fulu, ako ste mislili da se samo bave noćnim životom i da spavaju do podne, prevarili ste se. Ove mačke su mnogo pametnije nego što možete i da predpostavite, a kada zavode, zavode sa stilom i uvek poentiraju.

BlaywachFotografisano na Splav Freestyler

Ona spada u one žene za koje se kaže "imaju muda" sposobna za sve. Šta god ta zamisli sprovešće u delo i tu nema greške. U gradu pokazuje sve atribute, ali kada je ona u pitanju, najbolje sledi kada progovori. Da joj se hoće mogla bi da završi tri fakulteta, da vodi tri firme i to sa takvim šarmom i takvom lakoćom da vam stane pamet. Za njom se ne samo okreću nego i uzdišu, a ona to zna i jednostavno uživa u tome.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlamet

U nadi da ćete 100% naći neku zamerku ovim devojkama, unapred se radujemo što ste stigli do kraja ovog teksta. Pa možda i nisu najzgodnije, možda ima i lepših od njih i da se ne gađamo nadalje estetskim, moralnim i kojekakvim vrlinama. Definitivno ne mogu da prođu neprimećene, ako vi nakon čitanja ovog štiva mislite suprotno, proverite dioptriju...

I dok vi uživate u savršenstvu noćnog života i okrećete 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 mi uporno nastavljamo da vas "bombardujemo" raznim tekstovima, koji moraćete priznati postaju sve zanimljiviji, ili se mi samo time tešimo, do čitanja!

beogradnocu.com