Soho Bar, vesti

Sex i grad u Beogradu.

Pravi izbor za noćni provod ovog vikenda nesumnjivo je Soho Bar. On podseća na prave lokale iz Njujorka, i u Soho Baru možete osetiti isti duh jer i on se nalazi u gradu koji nikad ne spava – Beogradu.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Ako volite Sex i grad i način na koji Keri Bredšo voli Njujork, volećete i Soho Bar. Pored standardno dobre ponude pića i vrhunske hrane po korektnim cenama i usluge na svetskom nivou, očekuje vas i fantastičan muzički repertoar, najlepše Beograđanke i najbolje raspoloženje.

Za vaše uživanje u Soho Baru ovog petka,odnosno večeras, biće zadužen Dj Miki. Sve već ukazuje na nezaboravan provod koji ne smete propustiti. Već u subotu 08. marta, sa ludim provodom možete nastaviti. U Soho Baru očekuje vas fenomenalni Mr. Iv, poznat po odličnim miksevima.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Bar Soho Bar je dobro poznat svima po odličnoj atmosferi, kvalitetnoj hrani i sjajnom muzičkom programu gde možete čuti zvuke elektronske i deep house muzike. U ovom sjajnom baru popularni Dj-evi vrte lounge, house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita, a pozitivne energije i atmosfere će uvek ima na pretek. Soho Bar i ovi Dj-evi će stvoriti vrhunsku atmosferu i preneti vam sve pozitivne vibracije koje će dovesti do usijanja.

Samo kvalitetno, urbano, svetski, a naše - Soho Bar. Ali i pored toga, Soho ljubomorno čuva beogradski duh, za koji mnogi kažu da "miriše" na njujorški.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Vaš portal  beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u baru Soho Bar.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala  beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju fotografija iz Soho Bara i uverite se o kakvom ambijentu i provodu je reč. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com