Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Shake'n'Shake vas ove srede sedmi put u svojoj trećoj sezoni dočekuje opakom žurkom u serijalu "Shake D Wednesday", na mestu gde beogradska sreda dobija drugu dimenziju. Vozićemo se kroz muzičke pravce od repa do trepa! Leto zvanično počinje i mi vam stoga ove srede dovodimo goste koji će to i obeležiti sa svima nama. Jedni od tvoraca projekta VATRA koji važi za pravi Rap & RnB Spektakl na ovim prostorima zajedno sa Rezident DJ ARCHI†EC† opsedaju DJ pult: Фake Casual [Vatra / Smoking Beats] i byp_ [Vatra / Smoking Beats]. S' obzirom na to da ove srede otvaramo LETO i predajemo se u potpunosti svim čarima istog, Bege Fank će ove srede imati i LIVE nastup, a kao motiv za novu žurku inspiraciju smo našli u njegovoj pesmi LETO U GRADU! Spremite se za još jedno fenomenalno veče!

 

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

shake masa

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

shake devojke

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com