Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Shake'n'Shake vas ove srede osmi put u svojoj trećoj sezoni dočekuje opakom žurkom u serijalu "Shake D Wednesday", na mestu gde beogradska sreda dobija drugu dimenziju. Vozićemo se kroz muzičke pravce od repa do trepa! Ove srede Shake postaje ZLA-SHTEK, a u goste nam dolaze Prti Bee-gee i Bvana Herbalajzer! Spremite se za sjajan provod i spektakl koji ovi momci prave kad nastupaju! Pored odlične muzike imaćete prilike da overite šta to od ZLA-ZLA STREET WEAR-a možete da nađete po ZLA-SHTEK radnjama širom Begea! Ortaci iz NOVI ZLA SHTEK Smart & Grow Shop-a će podeliti i neke lepe bluntove, ostale proizvode, čak i majice iz asortimana ZLA-SHTEK-a! Spremite se za još jedno fenomenalno veče!

shake2

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

shake masaa

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com