Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Ove srede, 2. septembra, žurka Shake D Wednesday biće posvećena našim košarkašima koji se od 5. septembra pa sve do 20. septembra bore za medalju na Evropskom prvenstvu u košarci. Zato, nemojte da vas bude sramota da obučete vaš omiljeni košarkaški dres i u njemu podržite naše momke!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Shodno tome, specijalni gost ove srede je gospodin koji se proslavio fristajlom i sa loptom je u stanju da napravi strašne trikove. Uživaćete u njegovoj predstavi dva puta u toku večeri - Nemanja Tricky Blažić!

Splav Shake'n'Shake

 Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Architect, će i ove srede kidati svoj stil, tako da se pripremite za jedno osveženje od strane rezidenta splava! Provod nema šanse da izostane, zato obavezno dođite večeras na splav Shake'n'Shake, da se zajedno vozimo kroz muzičke pravce od repa do trepa...

shake hostese

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

 

beogradnocu.com