Cinema, vesti

Silikonska lepotica ludovala u klubu Cinema.

Provod u klubu Cinema iz sezone u sezonu je sve bolji, a sa iznenađenjima za verne goste se nikada ne prestaje. Zbog vrhunske usluge kluba Cinema, kao i fantastičnog muzičkog repertoara, ovo prestoničko mesto veoma je popularno, a to prepoznaju i poznate ličnosti.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Naravno i fotografi portla beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su sinoć svojim objektivima u klubu Cinema pored fantastične atmosfere i vrelih vibracija u vazduhu “uhvatili” i mnoštvo poznatih ličnosti u ludom provodu.

Najveću pažnju nesumnjivo je privukla Ivana Sirena, pevačica iz Kragujevca. Ivana je bila potpuno rasterećena i prepuštena svim čarima kluba Cinema. Vidno raspoložena uživala je svim čulima i bila oduševljena provodom. S obzirom da uveliko priprema prvi album, izgleda da joj je opuštanje u ludom provodu veoma prijalo.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ivana Sirena međutim nije bila jedina atrakcija sinoćnjeg provoda u klubu Cinema. Naime, ona se provodila u društvu dvadesettrogodišnje Tijane Đuričić, od nedavno izuzetno popularne u medijima. Silikonska kraljica epitet je koji je Tijana dobila nakon naglog porasta njene popularnosti. Tijana Đuričić inače je imala 18 godina kada je prvi put uradila operaciju, i to usana. Do sada ih je imala šest i ne planira da se na tome zaustavi. S druge strane, Ivana sa ponosom ističe da je na njoj sve prirodno, i da nikada nije išla “pod nož”.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Cinema! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Dozvolite sebi da uživate kao prava zvezda!

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com