vesti

Sinan Sakić u kafani Prava Bajka.

Kafana Prava Bajka ove nedelje nudi vam muzički repertoar koji će nesumnjivo obezbediti jedno prelepo bajkovito iskustvo. U četvrtak, vašu noć nezapamćenom učiniće Marina Živković i Acko Nezirović, dok će vašu subotu 30. novembar obeležiti velikan naše muzičke scene Sinan Sakić.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Marina Živković i Acko Nezirović uvek naprave izvanrednu atmosferu i goste drže na nogama do ranih jutarnjih časova, pa ni ovaj četvrtak neće biti izuzetak. Očekuje vas sjajna muzika, dobro raspoloženje i dosta pozitive. Prava Bajka vam nudi nezaboravan provod, a vaše je samo da ga ne propustite.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

“Minut dva”, “Sudbina me na put šalje”, “Lepa do bola” samo su neki od velikih hitove u kojima ćete imati prilike da uživate ove subote u kafani Prava Bajka. Provod uz velikog umetnika kakav je Sinan Sakić se ne propušta. Očekuje vas pravi spektakl.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i na ovim provoditi sa vama u kafani Prava Bajka. Kako su proteli prethodni događaji u ovoj kafani, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Prava Bajka, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Obezbedite svoje mesto na vreme.

 

beogradnocu.com