Teatro, vesti

Slikano  u Klub Teatro

Sinoć goreo Teatro.

Na zatvarnju sezone nedelje, i večeri sportista u prestoničkom klubu Teatro sinoć je bila prava ludnica. Posle ponoći klub Teatro je bio prepun. Kako je Ćemo sinoć izbačen iz Farme "utehu" je pronašao u noćnom izlasku. A gde da izađe nedeljom osim na mesto gde je najbolji provod u Beogradu, na veče sportista u klub Teatro. Ćemo se u jednom trenutku latio mikrofona i za minut napravio haos. Atmosferu najbolje opisuju reči pesme koju je Ćemo sinoć pevao, "To je Beograd noću“.

Klub Teatro je bio prepun gostiju, a među njima i poznatih sportista koji nisu želeli da se slikaju, ali je zato ekipa sajta beogradnocu.com fotoaparatom zabeležila kopmletan provod, pa se i sami uverite da li Beograd noću gori, kada je nedelja i kada se u klubu Teatro pravi žurka.

Cemo

Slikano u Klub Teatro

Cemo

Slikano u Klub Teatro

Teatro

Slikano u Klub Teatro

Ćemo je bio iznenađenje večeri, ali ekipa koja inače peva nedeljom u klubu Teatro i koju sportisti obožavaju, a koju čine mladi, ali popularni pevači, Nemanja Staletović, Nemanja Stevanović, Edita Aradinović i Snežana Nešić, sinoć je zvučala bolje nego ikad. Bilo je odlično, ali sve što je odlično ima svoj kraj, tako i veče sportista u klubu Teatro, barem kada je reč o ovoj sezoni.

Međutim nemojte misliti da se tu sve završava. "Veče sportista" se seli u potpuno renovirani klub na vodi, na splav Blaywatch gde vas očekuju nova muzička iznenađenja i provod kakav se samo poželeti može.

Sajt beogradnocu.com nema nameru da prestaje da vas inzenađuje i snabdeva informacijama o najboljem noćnom provdu na Balkanu, razume se, provodu u Beogradu, uskoro očekujte i ekskluzivni intervju sa novim zvezdama koje će vas zabavljati u letnjoj sezoni večeri sportista.

 

beogradnocu.com