Poznati, vesti

Irena Šućur je svakako po ukusu većine muškaraca idealna, kao i njene mere tela. A sinoć su u klubu Beton sve oči bile uprte u nju. Izgleda da je klub Beton. omiljeno mesto za provod manekenki i brojnih poznatih ličnosti. Upravo se sve lepotice naše prestonice skupljaju baš na ovom mestu.

beton irena

Fotografisano u Klub Beton

Ukoliko niste znali, Irena je učestvovala na izboru za Miss Bosne i Hercegovine i osvojila lentu Miss Oriflame-a. Nakon toga učestvuje na izboru za "Balkan beauty", gde se plasirala među prvih 10 i otišla u Grčku. Tokom 2008. i 2009. godine je radila kao Fashion TV model. Iako važi za ne tako poznatu manekenku, učešćem u trećoj sezoni rijalitija Farma ova mlada menekenka želi da stekve slavu i popularnost.

irenaaamanekenka beton

Fotografisano u Klub Beton

Pored Irene, u klubu Beton uživao je i reper koji se zaista proslavio u svetu šou biznisa tek posle učešća u rijaliti šou programu Farma. U pitanju je bivši fudbaler i reper Marko Đurovski. On je nedavno stao na ludi kamen i izgovorio sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj devojci Mariji Pop-Božinovski. Prenosimo vam atmosferu iz popularnog kluba Beton.

djurovski beton

Fotografisano u Klub Beton

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

bb

Fotografisano u Klub Beton

beogradnocu.com