Složna Braća, vesti

Sjajan provod i piće džabe samo u kafani Složna Braća.

U kafani gde su dva složna brata, uvek su vam otvorena vrata. Tako će biti i večeras, 5. oktobra, kada ćete uz sjajnu muziku, veselje, uslugu i raznim promocijama uživati samo u  vašoj omiljenoj - kafani Složna Braća!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Specijalno ovog utorka, ”braća” su vam pripremila promotivno veče pića i to njihove omiljene domaće rakije i nezaobilaznog viskija. Jack Daniels & Johnnie Walker za samo 5.500 i 4.000 dinara, dok će vam osoblje sipati rakiju za simboličnih 100 dinara. Kako bi na kraju menadžment kafane rekao – “Složna braća, složni mi, novi krug pijanstva pokreni…”

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Pored svega ovoga, zabavljaće vas fenomenalni i već uveliko poznat Miloš Trninić Trna. U sredu, vaš domaćin biće Oriental Bend koji pravi neponovljivu boemsku atmosferu. Četvrtak je rezervisan za bend "Naš način", dok vas u petak očekuje Bum Bum Bend i najbolja starogradska muzika. Šarmantni Nikola Vasović, kao i uvek, svoj nastup održaće u subotu.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz kafane Složna Braća, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode na ovom popularnom prestoničkom mestu, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata upravo odavde.

Rezervacije za ovaj utorak, ali i za sva predstojeća dešavanja u kafani Složna Braća možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog portala i vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com