Premijera, vesti

Sjajan provod u kafani Premijera.

U kafani Premijera očekuje vas sjajan provod ove nedelje. Čak tri dana za redom spektakl neće izostati. Ukoliko još uvek niste, rezervišite svoje mesto na vreme, jer vas pored izvanrednog muzičkog programa očekuju i razne promocije.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Petak u kafani Premijera, kao i uvek pruža vrhunsko raspoloženje i širi veliku količinu pozitivne energije. Večeras vas zabavljaju, a ujedno se sa vama i provode, Arcus Band i DJ Srba. U dobroj živoj svirci, a kasnije i u sjajnim numerama koje će DJ Srba vrteti za vas, garantovano ćete maksimalno uživati.

Dobar provod se nastavlja i u subotu 9. novembra kada vas u kafani Premijera očekuje Zex Kazanova Band i ponovo fantastični DJ Srba. Kafana Premijera garantuje dobar provod, a vaše je samo da ga ne propustite!

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Nedelja je definitivno veče koje će ostati upamćeno po ludom provodu u kafani Premijera. Naime, za muzički deo večeri i vaše potpuno uživanje pobrinuće se Tijana i Marko, ali to nije sve. Očekuju vas razne promocije! Uz snižene cene pića dobar provod je neizbežan. Puno lepih devojaka i dobrih vibracija učiniće vaše veče nezaboravnim.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Premijera, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com