Kasina Bar, vesti

Sjajan provod u Kasini sa Bojanom Marovićem.

Vernim gostima vodećeg kluba za žive nastupe - Kasine na Terazijama, predstaviće jednu od omiljenih zvezdi naše muzičke scene - Bojana Marovića.

Posle dužeg vremenskog perioda ovaj zavodnik predivnog glasa, nastupiće u četvrtak 17.oktobra u beogradskom klubu Kasina, a ovo je sjajna prilika za sve one koji ga vole da dođu i čuju razne hitove i balade koje ostavljaju bez daha. Očekuje vas uživanje uz pesmu i romantičnu atmosferu, a sprema se i više iznenađenja.

Izuzetni pevač i kompozitor iz Podgorice, inače i diplomac Muzičke akademije sa Cetinja, Bojan Marović, svoju solo karijeru je započeo 2001, da bi već naredne godine, pobedom na festivalu u Herceg Novom, definitivno osvojio pažnju stručne i šire javnosti i otvorio trijumfalni niz na festivalima i nadalje. Albumi “Zbog tebe” (2004.) i “Litar neba” (2007.) afirmisali su ga kao jednu od vodećih zvezda nove generacije naše pop – scene. Naravno, najpoznatija njegova pesma koju svi dobro znamo i koja ga je “izgurala” na površinu jeste “Više te nema”.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Marović je nedavno snimio spot za numeru ”Bićeš moja” u kome je učestvovalo 20 statista. Snimljene su dve verzije – osnovna, u kojoj je gost bila beogradska pevačica Marija Lazić, dok druga verzija nosi produkcijski pečat grupe “Oksidualiti”, koja je napravila haus verziju pesme. Sa ovom pesmom, crnogorski pevač se predstavio na Radijskom festivalu, a kako je rekao, inspiraciju je dobio iz atmosfere koja vlada u klubu kada se provodi.

Marović uvek stremi ka napretku i perfekciji, njegovu ličnu mirnoću i staloženost reflektuje u svojim kompozicijama, čija naglašena sentimentalna nota već više od decenije oduševljava njegovu omiljenu publiku – pripadnice nežnijeg pola.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Ovaj šarmantni pevač uvek teži da bude svoj i da publika uz njegovu muziku pamti sve dobre momente u svom životu kao i momenat ljubavi koju život sa sobom i nosi. Simpatičan Bojan Marović i fenomenalni klub Kasina vam obećava sjajno druženje, dobru i emotivnu atmosferu i naravno, idealan provod!

Za vikend, možete sabrati utiske uz fenomenalne Gitarse i No comment Band. Dođite u klub Kasina bar i doživite noćni provod na najlepši način!

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Rezervišite svoje mesto na vreme, jer će zavodnik Bojan Marović napuniti Kasinu do maksimuma. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili rezervišite Online.

 

beogradnocu.com