vesti

Sjajan provod uz Gatto Verde.

Ukoliko vam je dosadila rutina i želite da iskusite potpuno nov i drugačiji provod, pravi izbor za vas je kafana Gatto Verde. Kafanska atmosfera na vodi predstavlja apsolutno pravu senzaciju, i recept za dobar provod. Proverite zašto!

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Idealan način da provedete bilo koju subotu jeste da posetite kafanu Gatto Verde, koja odiše pravom boemskom atmosferom, dok je prisutan i klupski duh. Bend će učiniti da čitavu noć provedete na nogama i osećate se zaista izvanredno do ranih jutarnjih časova. Muzika je pažljivo odabrana i uvek se podređuje strukturi gostiju.

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Kafana Gatto Verde, odnosno “Zeleni mačor”, nalazi se na Novom Beogradu, u Bloku 70, na Savskom Nasipu. Ovo novo-staro mesto na Savi je zamišljeno kao kombinacija kafane i splava, u kome vas očekuje klubska atmosfera, ali sa kafanskim nižim cenama pića i opuštenom kafanskom ekipom. U toku nedelje ovde možete takođe uživati i u toku dana, kada Gatto Verde predstavlja vrhunski bar-restoran.

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se provoditi i sa vama u kafani Gatto Verde. Kako su protekli prethodni događaji u kafani Gatto Verde, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Gatto Verde, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com