Tri Kuma Debela, vesti

Sjajan provod uz Tri Kuma Debela.

U veoma toploj, ušuškanoj i prijatnoj atmosferi kafane Tri Kuma Debela ove nedelje se možete provesti zaista izvanredno. Za vas pored mnogobrojnih fantastičnih ponuda očekuje i spektakularni muzički repertoar.

Naime, u sredu 27. novembra u kafani Tri Kuma Debela, na oduševljenje prelepih devojaka koje su stalni gosti kafane, očekuje vas Gagino Akustično Veče i muzika za dušu. Dragan Nikolić pobrinuće se za vaše neponovljivo veče. Provod je zagarantovan, a neće izostati ni ovog četvrtka kada vas očekuje nešto jako interesantno. Kafana Tri Kuma Debela nudi vam Veče Ciganskih Svirača, gde ćete moći maksimalno da uživate uz iskrene emocije i najbolju pesmu. Petak 29. novembar rezervisan je za bend ''Samo Za Nju'', dok vas u subotu očekuju ozbučeni tamburaši i izvanredne starogradske numere.

Obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstven provod u kafani Tri Kuma Debela, koja se nalazi u samom srcu prelepog Gardoša u Zemunu.

Da ne biste propustili provod u kafani Tri Kuma Debela, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com