vesti

Sjajan provod za vikend u baru Opidum Old.

Gde možete u toku dana uživati u savršenoj kafi, a uveče se na tom istom mestu sjajno provoditi uz dobru muziku? Ekipa beogradnocu.com vam preporučuje da obavezno posetite kafe bar Opidum Old.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Ovo mesto je u poslednje vreme postalo izuzetno popularno, a to je upravo zbog vrhunske usluge, izuzetne atmosfere, visokog muzičkog kvaliteta i korektne cene pića, tako da sve skupa doprinosi vašem maksimalnom uživanju.

U zanimljivom prostoru oko dve stotine ljudi može veoma lepo da se provede i to sedam dana u nedelji, a žive svirke su trenutno četvrtkom, petkom i subotom. Muzika koja svira do zore je već sama dobra najava da se osvane u centru grada, pa vam preporučujemo da svratite na dobru svirku u bar Opidum Old.

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Žive svirke, pažljivo odabrana muzika i pozitivna energija, ono je što karakteriše ovaj lokal i izdvaja iz velike ponude beogradskih ugostiteljskih objekata.

Kad je o muzičkom programu reč, večeras vas u baru Opidum Old očekuje žurka studenata, sa Borisom i Mikijem koji će preuzeti miks pult i savršenim izborom pesama prirediti odličan provod i sjajnu atmosferu. Već sutradan, dočekaće vas gost iznenađenja koji vas, sigurni smo, neće ostaviti ravnodušnim. Subotom u baru Opidum Old za muziku će biti zaduženi Saška i Boris, tako da nemojte propustiti ovaj sjajan provod!

bar Opidum Old

Fotografisano u Bar Opidum Old

Povedite dobro društvo i opustite se uz pravu boemsku noć kakva vas uvek očekuje u baru Opidum Old. Ovaj bar je otvoren za sve ljude koji znaju da uživaju u veseloj atmosferi, živoj muzici i velikom izboru pića. Prijatno osoblje učiniće da se osećate opušteno kao da ste među starim prijateljima. Izbor pića je veliki, od domaćih rakija, vina, točenog piva i svih vrsta alkoholnih pića, a cene su više nego pristupačne.

U iščekivanju izvanrednog provoda u baru Opidum Old u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda jedinstveni enterijer ovog kafea, a zatim putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvrišiti svoju rezervaciju i obezbediti sebi i svojim prijateljima izuzetan provod.

 

beogradnocu.com