vesti

Sjajan repertoar u kafani Zlatarski Raj.

Talentovani Nebojša Vranjevac i atraktivna Ana Barešić zabavljaće vas u subotu 21. decembra u kafani Zlatarski Raj. Očekuje vas fenomenalna noć u prelepom ambijentu, sa raspoloženim gostima i vrhunskom uslugom na svetskom nivou.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Nebojša Vranjevac postao je poznat široj javnosti po učešću u takmičarskoj emisiji “Srećna Zvezda” na televiziji Happy. Ovaj harizmatični pevač pleni kako svojim glasom, tako i atraktivnim izgledom. Očekujte fantastičnu atmosferu, koja nikada ne izostaje gde god Nebojša Vranjevac nastupa.

Ana Barešić, koja je popularnost stekla učestvovanjem u pevačkoj emisiji “Zvezde Granda” koja se emituje na televiziji Pink, takođe će vas oduševiti. I muški i ženski deo gostiju imaće priliku da se opusti i uživa svim čulima. Ono što je sigurno iz kafane Zlatarski Raj izaći ćete zadovoljni, i to u ranim jutarnjim časovima.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

U kafani Zlatarski Raj moći ćete da uživate u bogatoj ponudi pića po pristupačnim cenama, da se provodite uz najbolje kafanske hitove i zaista kvalitetne numere, kao i da osetite pravi boemski duh. Ne propustite provod na vrhunskom nivou koji je prilagođen svačijem džepu. Obavezno budite deo Zlatarskog Raja.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Zlatarski Raj.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com