vesti

Sjajna žurka na otvaranju kafane Prava Bajka.

U kafani Prava Bajka jučerašnje otvaranje je proteklo kao u bajci! U novom konceptu na staroj lokaciji, kod Avala filma gde se ova kafana nalazi, u prelepom senovitom delu Košutnjaka, gosti su se proveli fenomenalno i uživali u odličnoj večeri.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Svi koji su posetili sinoć ovu, uskoro jednu od vodećih kafana u našoj prestonici, uživali su uz najveće hitove narodne muzike i specijalnog gosta, pevača Đanija. Pored šarmantnog Đanija, koji je u pratnji muzike priredio sjajan provod, gosti su imali priliku da probaju i tradicionalne specijalitete sa novog menija Prave Bajke.

Žurka je bila sjajna, sa puno veselih i nasmejanih lica koja su se gomilala u fenomenalnom enterijeru ovog lokala. Otvaranje četvrtka i budućih dana kojima će raditi kafana Prava Bajka, organizovano je samo za verne goste ove kafane kao i one koji znaju šta je pravi boemski provod.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Pogledajte galeriju naših fotografija sa žurke otvaranja i uverite se u atmosferu i sjajnu žurku u jednoj od najboljih kafana u Beogradu.

Do kraja nedelje, provod u Pravoj Bajci ne izostaje. Već večeras, dođite na Košutnjak i doživite nezaboravno iskustvo uz muziku koja je uvek aktuelna. Samo za vas pevaće Katarina Kovačević i sjajan Antipico Band koji nam je već odavno poznat po fantastičnoj atmosferi koju pravi. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja i promotivne cene pića. Rakija od kajsije i dunje biće samo 100 din.

kafana Prava Bajka

Fotografisano u Kafana Prava Bajka

Naredni program Prave Bajke činiće žive svirke širokog repertoara i to od pop-rock, zabavne, pa do narodne muzike.

Rezervacije za sve večeri u Kafani Prava Bajka, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com