vesti

Sjajne ponude restorana Sunce.

Restoran Sunce svojim gostima pruža potpuno uživanje u toku cele nedelje. Pored toga što možete uživati u izuzetnoj kombinaciji tradicionalne domaće kuhinje i internacionalnih specijaliteta, u restoranu Sunce možete se i tokom čitave nedelje vrhunski provoditi uz neverovatnu muziku.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Samo večeras 8. januara vaši domaćini u restoranu Sunce biće Duo Marea. Ovi novi muzičari u restoranu prirediće vam neponovljiv provod i nezaboravne momente.  Vrhunska atmosfera i zaista izuzetno veče vas očekuje, a provod neće izostati ni u četvrtak 9. januara, kada će se za vaše maksimalno uživanje pobrinuti fantastični Danijela bend.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

Petak je rezervisan za već dobro poznati Duo Margarita bend, dok su subotom i nedeljom na repertoaru duo Alelsandra i Miloš. Miloš je jedinstven i vrsan gitarista koji će u paru sa Aleksandrinim glasom ostaviti snažan utisak na sve goste restorana Sunce.

Pored svega toga, restoran Sunce vam nudi i besprekoran program za Doček Srpske Nove godine. Pored obavezne rezervacije ulaz vam je potpuno besplatan. Što se muzičkog repertoara tiče,nastupiće jedinstveni Balašević Tribute Band.

restoran Sunce

Fotografisano u Restoran Sunce

U iščekivanju ovih sjajnih večeri, pogledajte našu galeriju i uverite se u vrhunski enterijer i provod koji će upotpuniti vaše uživanje. Rezervacije za sva najavljena dešavanja, dnevna ili večernja, u restoranu Sunce možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time omogućiti sebi i svojim prijateljima jedinstven provod.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com