Jazbina, vesti

Skrivena Jazbina otkriva tajnu dobrog provoda.

Kafana Jazbina, kao i uvek nudi neprospavane uzbudljive noći i vrhunski provod iz dana u dan. Večeras, 8. januara pevaće vam Nemke i Opijum Bend u popularnoj kafani Jazbina. Samo dan nakon njega, u četvrtak, na istom mestu zabavljaće vas već svima dobro poznati Džoni i bend Workersi. Ukoliko se budete provodili u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu, očekuje vas nezaboravan atmosfera i veče za pamećenje.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Ne propustite uživanje ni u subotu 11. januara uz ZeBeat Bend i velike kafanske hitove koje ova ekipa sjajno izvodi. Očekuje vas pravi spektakl. Ludilo neće izostati ni u nedelju 12. januara kada nastupaju nezaobilazni ozvučeni Tamburaši. Stare i nove narodne pesme, starogradski hitovi i šta god vam padne na pamet, odsviraće vam ovi vrhunski Tamburaši.

Svi gosti kafane Jazbina moći će da uživaju u jedinstvenom repertoaru i sjajnoj atmosferi za pamćenje! A ukoliko još niste odlučili gde ćete provesti Srpsku Novu godinu, dođite u kafanu Jazbina da dočekate istu. U ponedeljak 13. januara Aćim i Njegova Violina učiniće svoje, a vi ćete, sigurni smo, želeti još. Ukoliko propustite doček, sutradan 14. januara, na vratima vas dočekuju Ozvučeni Tamburaši. Ne propustite ovakav repertoar samo u kafani Jazbina.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina iz nedelje u nedelju svojim gostima pored spektakularnog muzičkog repertoara pruža i mnoge pogodnosti. Provod je uvek zagarantovan, a na vama je samo da proverite zašto!

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Jazbina. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo Jazbine, kako radnim danima, tako i za doček Srpske Nove godine.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Zato rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Jazbina. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com