Beograd, vesti

Želite najslađi "slatki greh"? Da utolite neobuzdanu želju za slatkim? Sladokusci, pripremite se za slatki udar u gradu! Otkrivamo vam mesto gde žive najbolje krofne u gradu - Slatkoteka!

Putem crvenog tepiha stigla je i ona, iako do nedavno otvorena, potpuno opravdava etiketu koju nosi - Carstvo krofni! Smeštena u Višnjićevoj 5, postavila je prilično visoke standarde, kako kvaliteta, tako i izbora različitih vrsta krofni.

Zavirite u njeno carstvo i upoznajte se sa preko 20 vrsta različito filovanih krofni. Možda ste za:

  • Nutelofna krofnu, prelivenu sa nutelom i posutom lešnicima, ili pak,
  • Cheese cake, fantastična kombinacija bele čokolade, maline, rikote i plazme, ili pak,
  • Tricolore, jedna krofna i tri vrste čokolade sa Kit-Kat-om, a možda ipak
  • Nutelaru, prelivena čokoladom, posuta plazmom i filovana nutelom, ili
  • Oreo, krofna prelivena belom čokoladom i posuta mrvicama.

Ili biste ipak da se u ovim vrelim danima osvežite sa, pa recimo, Kapri krofnom, uz savršenu kombinaciju vanile, crvenog voća, mlečne čokolade, maline i listića nane?

20000101-D_M_1798

Pored slatkih zalogaja sreće, na izboru su vam i slane krofne - Piggy sa čvarcima i Pršuta sa kačkavaljem. Verujte nam na reč, savršen spoj slanog i slatkog greha!

Apsolutno smo sigurni da ćete pronaći svoju kraljicu, mada, budimo iskreni, biće to više od jedne, u ovom savršenom kraljevstvu krofni.

Nećemo da vam otkrivamo previše, već želimo zagolicati vašu maštu i naterati vas na put do carstva krofni. Ukoliko želite da krofna iz vaših snova oživi, Slatkoteka tim će dati sve od sebe da se to i desi. Pokucajte na njihova vrata, dajte predlog i neka snovi postanu stvarnost!

Ambijentom privlači poglede mnogih prolaznika, a omamljeni mirisom senzacionalnih krofni prolaznici slučajno svrate i svaki sledeći put obavezno "usput" navrate!

Želite krofnu, a ipak ne biste da ustanete iz omiljene fotelje? Ma ni to nije problem... Slatkoteka za vas vrši i dostavu u bilo koji deo grada. Na vama je samo da okrenete broj, kažete koje su vaše želje i najslađi puhovi nebesa stižu baš na vašu adresu! Ujutru, popodne, uveče, u bilo koje doba dana, priuštite sebi zasluženi krofnaasti žitak! Najvernije Slatkoteka, svake nedelje, nagrađuje tako što ćete podeliti svoje slatke momente uz @slatkoteka i najslađi dobijaju nagrade! Takođe, tu je i njihov izazov 5+1 gratis! Smete li da se usudite?

20000101-D_M_1984

Požurite u Slatkoteka carstvo po svoj slatki zalogaj, da vas oduševi i ponuda specijalnih krofni u različitim oblicima, a koje se prave u ograničenim količinama svakoga dana! Zato, hitro u Višnjićevu 5 po vaš zalogaj sreće, jer ko pre krofni - njegova krofna! Svakog dana od 10h do 22h krofnasta vrata Slatkoteke su otvorena za sve! Koliko je zalogaja vama potrebno?!

beogradnocu.com