Blaywatch, vesti

Slavica Ćukteraš na splavu Blaywatch!

Najnovija pesma Slavice Ćukteraš odlično opisuje kako se Slavica trenutno oseća. Upravo takva sa velikim nabojem pozitivne energije pojaviće se večeras na podijumu jednog od najpopularnijih splavova u Beogradu, na splavu Blaywatch.

Slavica se nedavno u jednoj emisiji požalila na svoju figuru, kada je rekla: "Imam spojlere i to mi je najteže da skinem". Ipak, njeni obožavoci ne misle tako. Svaki njen nastup je prepun i tada dobija komplimente na račun svog glasa, ali i stasa. Podsetimo, poznata Šapčanka je počela da peva sa 6 godina i pevački uzori su joj bili kako kaže Lepa Brena, Ceca i Bijelo dugme. Završila je nižu muzičku školu, odsek klarinet, da bi kasnije upisala i završila srednju muzičku, teoretski odsek.

Popularnost je stekla u Zvezdama Granda u prvoj sezoni 2004. godine kada je uspela da se plasira u finale tog takmičenja. Godinu dana nakon toga 2005. godine je izdala svoj prvi CD za Grand “Nema pravila”. 2006. godine izdaje drugi “Ćiribu ćiriba” i 2008. poslednji “Exclusiva”. Takođe se bavi i pisanjem tekstova. Iz njene biografije može da se zaključi da je talentovana i školovana, a iz njenih nastupa i prilično omiljena kod publike. Tako je večeras, splav Blaywatch najbolje mesto za provod onima koji vole pravi narodnjački izlazak.

blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

blaywatch

 Fotografisano na Splav Blaywatch

Budite deo najboljeg provoda na Balkanu i rezervišite svoje mesto na splavu Blaywatch veoma lako. Sve što treba da uradite je da pozovete broj telefona Call Centra 063 33 33 44 ili da kliknete na sajt beogradnocu.com, budite sigurni da vas očekuje odlično mesto i vrhunski provod.

Pogledajte galeriju fotografija koju je priredio sajt beogradnocu.com i uverićete se da se na beogradskim splavovima organizuju najbolje žurke na Balkanu.

 

beogradnocu.com