Blaywatch, vesti

Slavlje uz vatromet i OK Band.

Jedan od najpopularnijih prestoničkih splavova, Blaywatch, u petak je proslavio dvanaesti rođendan. Uz OK Band koji je napravio fenomenalnu atmosferu, sekla se torta i pevale su se najpopularnije pesme. Kao naručene, za proslavu rođendana sinoć su na splav Blaywatch došle , čini se, najlepše Beograđanke, koje su svojom harizmom i lepotom zaista ulepšale svečanost popularog splava.

Blaywatch Ok Band

Fotografisano na Splav Blaywatch

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Složićete se, nije mala stvar činjenica da se već punih dvanaest godina Blaywatch nalazi na listi najpopularnijih splavova u gradu. To i treba slaviti. No svečanost nije svečanost, ako se ne začini vatrometom. Čarobne boje su se razlivale po nebu u čast proslave rođendana splava koji zna kako da učini svoje goste potpuno zadovoljnim i srećnim. Nema tog gosta koji sinoć nije bio oduševljen time  što je izabrao baš Blaywatch  za izlazak u petak uveče. Odlična muzika uz “Tri flaše“ i “Najbolje žene“ doprinela je tome da se dvanaesti rođendan splava Blaywatch zaista dugo pamti.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Nećete pogrešiti ni ako večeras odete na splav Blaywatch. Jedno od najpopularnijih večeri na Blaywatch-u je „Veče sportista“ koje se organizuje svake nedelje. Tada u društvu najbolih sportista možete da slušate Ljupku Stević i Ćema koji znaju kako da vas već u prvih pola sata podignu na noge.

Nemojte da propustite provod na splavu Blaywatch jer je to najbolji način kako da provedete vikend. Da biste rezervisali mesto, potreban je samo jedan klik na sajtu beogradnocu.com ili da pozovete Call Centar na broj telefona 063 33 33 44. beogradnocu.com vam garantuje odlično mesto i vrhunski provod.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Pogledajte kako je bilo na proslavi rođendana splava Blaywatch u galeriji slika koju je priredio  portal beogradnocu.com, i izađite kako biste uživali u najboljem noćnom provodu na Balkanu.

 

beogradnocu.com