vesti

Sloba Đurković u Carskom Lov.

U klubu Carski Lov ove subote 11. januara, očekuje vas nastup fenomenalnog Slobodana Đurkovića i Kristine Kuzmanovske. Klub Carski Lov sinonim je za neverovatnu zabavu, a u kombinaciji sa atmosferom koju pravi ovaj duo predstavlja idealno mesto za vaš provod ove subote.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Slobodana Đurkovića se sećamo kao učesnika takmičenja „Zvezde Granda“ i rijaliti šoua “Farma”. On je od malena pokazivao interesovanja prema muzici, pa je sa šest godina prvo počeo da svira bubnjeve, gde je sa lokalnom rok grupom „Truleži“ gostovao kao gost na raznim gitarijadama. Prvi svoj bakšiš je zaradio u svom šestom razredu svirajući harmoniku, i tako je sve počelo. Malo po malo sve dublje je zalazio u ozbiljne muzičke vode, pa je u osmom razredu odsvirao svoju prvu svadbu, da bi kasnije sa harmonike prešao na pevanje. Počeo je da nastupa po raznim klubovima, diskotekama, rođendanima i mnogim drugim proslavama.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Prvi kontakt sa televizijom imao je u 20. godini kada se prijavio i za takmičenje pevača amatera, gde je uspeo da uđe u prvih 60 kandidata. Godinu dana kasnije se prijavio na takmičenje „Zvezde Granda“ i plasirao se na televizijsko takmičenje. U tome mu je najviše pomogla škola pevanja „Ivana Selakov“, koja ga je naučila osnovnim principima.  Ne propustite da se ove subote uverite u sjajan glas ovog talentovanog momka.

Klub Carski Lov predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu. Nalazi se na Adi Huji, i predstavlja vrlo specifično mesto lovačkog duha.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Klub Carski Lov iz nedelje u nedelju nudi sve interesantniji program, što se na fotografijama i vidi, a vaše je samo da ga ne propustite. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com