Blaywatch, vesti

Sloba Vasić na splavu Blaywatch!

U petak, 19. jula, pored atraktivne pevačice Katarine Grujić, na splavu Blaywatch nastupiće mladi pevač Slobodan Vasić. Oni će publiku zabavljati širokim repertoarom pesama, pa ćete pored autorskih kompozicija moći da čujete i najveće hitove sa naše muzičke scene. Kao i uvek na Blaywatchu, očekuje se popunjenost do poslednjeg mesta i nezaboravan provod.

Blaywatch.

Fotografisano na Splav Blaywatch

Slobodan Vasić finalista je četvrte sezone emisije Zvezde Granda, emitovane na televiziji Pink. Sa njegovog albuma koji je izdao ove godine posebno se izdvojila pesma „Anonimna“, koja uvek podigne publiku na noge već svojim prvim taktovima. Takođe Slobini popularni hitovi su i „Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“ i druge.

Katarina Grujić, koja je takođe svoju popularnost stekla pojavljivanjem u emisiji Zvezde Granda, nastaviće da promoviše svoju prvu pesmu "Jedno đubre obično" koja je na sajtu Youtube.com već prešla pola miliona pregleda.
Slobodan Vasić u kombinaciji sa izuzetno talentovanom Katarinom Grujić predstavlja idealan izbor za početak ovog vikenda, naročito jer je u pitanju ambijent splava Blaywatch.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ukoliko do sada niste imali prilike da posetite ovo izuzetno poznato beogradsko mesto za izlazak, kakva je atmosfera možete pogledati u našoj galeriji. Momenti nezaboravnog provoda zabeleženi su objektivima naših fotografa, koji nikad ne propuštaju najbolje žurke u gradu.

A da ne biste propustili nastup Slobodana Vasića i Katarine Grujić ovog petka, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com