Stara Pesma, vesti

Sloba Vasić utorkom u kafani Stara Pesma.

12. novembra, kao i svakog utorka, u kafani Stara Pesma nastup će održati mladi pevač Slobodan Vasić. Ovaj šarmantni momak iz nedelje u nedelju sve više oduševljava goste ove popularne prestoničke kafane.

Slobodan Vasić finalista je četvrte sezone emisije Zvezde Granda, emitovane na televiziji Pink. Sa njegovog albuma koji je izdao ove godine posebno se izdvojila pesma „Anonimna“, koja uvek podigne publiku na noge već svojim prvim taktovima.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Takođe Slobini popularni hitovi su i „Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“ i druge. Na svom nastupu u kafani Stara PesmaSlobodan pored svojih numera izvodi i numere svojih kolega i redovno iznenađuje svojim muzičkim repertoarom.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U kafani Stara Pesma, i nakon Slobinog nastupa, nastavlja se pravi spektakl. U sredu, vaši domaćini biće Mirna Košanin i Miami Band, dok će u četvrtak za vas nastupati Milan Mitrović. Za vaš provod u petak, pobrinuće se Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska, dok je subota dan rezervisan za Nikolu Džonija Jakovljevića & Workerse.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. A da vi ne biste propustili spektakl uz Slobu Vasića, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com