Najave, vesti

Slobodni Strelac među nama.

Beograd će u četvrtak 18. septembra postati bogatiji za još jednu sjajnu kafanu! Za Vas smo pripremili fenomenalne goste. Otvaranje Slobodnog Strelca uveličaće najpoznatija muzička figura devedesetih, šarmantni Ivan Gavrilović. Pored njega, mikrofona će se latiti i Alen Muković, publici poznat po svojim hitovima „Na srcu kvar“ i „Priđi mi“, kao i Ilija Ilić, Bojan Savić, Nikola Stevanović i Nikolina Popović. Za svoje drage goste, kafana Slobodni Strelac pripremila je i promociju točenog piva, pa će čaša 0,33l koštati samo 100 dinara.

U petak 19. septembra, provedite se fantastično uz Fantastico band, dok smo za Vas pripremili domaću medovaču po promo ceni od 100 dinara za 0,05l čašicu. Subotu će ulepšati mlada Silvija Đogani sa svojim bendom, gde Vas ponovo očekuje promocija točenog piva, kao u četvrtak.

A u nedelju, svako je dobrodošao da se pretvori u slobodnog strelca nacilja dobar provod sa živom svirkom i promocijom omiljene medovače od 100 dinara.

Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto u ovoj veseloj kafani putem Call centra na brojeve 063 33 33 44 i 063 34 34 33, kao i Online. Rezervacije su besplatne i obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com