Najave, Stara Pesma, vesti

Slobu Vasića obožavateljka gađala tangama u Staroj Pesmi.

Sloba Vasić već duže vreme unazad pravi sjajan provod svakog utorka u kafani Stara Pesma. Sloba, inače miljenik ženske publike, za sebe kaže da je duhovit, istrajan i temeljan. Kafana Stara Pesma ga uvek podseća na dobar provod, pozitivnu energiju, zabavu i mesto koje odiše gostoprimstvom. Ali nije samo kafana gostoprimljiva, i gosti su takođe. A evo i dokaza za to:

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

- Desilo mi se baš u Staroj Pesmi da sam dobio nekoliko ruža, među kojima si bile i tanga gaćice. Baš sam se nasmejao i poručio u jednoj emisiji kako ću ih rado vratiti toj devojci, jer meni ničemu ne mogu poslužiti... Ali se nikad nije javila - ističe Sloba i kaže kako je za njega upravo u Staroj Pesmi najluđi provod. -

Zaista se opustim i uživam u prepunoj kafani sa divnim ljudima. Najbitnije od svega je što se osećam  kao da nisam na poslu, već baš kao u provodu.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ukoliko želite večeras da se družite sa Slobom i njegovom lepom koleginicom Kristinom Kuzmanovskom rezervišite svoja mesta na 063 34 34 33, 063 33 33 44 Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

 

beogradnocu.com