Složna Braća, vesti

Složna Braća: Golman Predrag Rajković u provodu.

Kafana Složna Braća inače je veoma popularna među poznatima koji je redovno posećuju. Predrag Rajković, šampion Evrope sa mladom reperzentacijom i rezervni golman fudbalskog kluba Crvena Zvezda, sinoć je „uhvaćen“ u provodu u kafani Složna Braća. Fotografi portala beogradnocu.com, koji ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, uhvatili su mladog golmana kako uživa u ovoj fantastičnoj prestoničkoj kafani.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Golman Predrag Rajković nije odoleo, već je uživao u društvu svojih prijatelja i nije skrivao oduševljenje čitavom atmosferom i samom ponudom kafane. Naravno, veliki broj prelepih devojaka koje često posećuju kafanu Složna Braća, bile su veoma razdragane zbog Predragovog prisustva. Sjajna atmosfera i dobro raspoloženje nisu izostali, kao ni dosta pozitivne energije.

Predrag Rajković u poslednje vreme se dosta pominje u medijima, kako zbog svojih sportskih uspeha, tako i zbog svog šarma i harizme. Naime, golmanu nije odolela ni popularna starleta Stanija Dobrojević koja je na društvenim mrežama podelila fotografiju sa ovim atraktivnim sportistom. Fotografija je inače snimljena u hotelu Hajat na dodeli nagrada za najboljeg sportistu godine.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Proverite zašto je kafana Složna Braća izbor poznatih i VIP ličnosti. Idealan dan za to je četvrtak 26. decembar kada nastupa Bend Naš način, petak 27. decembar kada nastupa Bum Bum Bend ili subota, kada će goste zabavljati Nikola Vasović.

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu!

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Fotografije iz kafane Složna Braća garantovano će vas inspirisati da je postetite i da ona postane vaš izbor za izlazak u prestonici. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com