Složna Braća, vesti

Složna braća otvaraju vrata!

Kafana Složna braća će u četvrtak, 12. septembra otvoriti svoja vrata beogradskim boemima. Kafana se nalazi u Ulici Vojvode Dobrnjca. Provod je zagarantovan, a cene su prilagođene tako da ćete sigurno poželeti ponovo da se vratite u ovu kafanu.

Na otvaranju će vas dočekati, kako bismo to na srpskom rekli, pravo čudo, odnosno Milagro bend. Ovaj bend pravi zaista odličnu atmosferu zbog čega često peva na svadbama. U četvrtak će cela kafana da bude na nogama.

Nakon Milagro benda koji nastupa u četvrtak, za vikend vas očekuje takođe prava kafanska žurka. U petak goste zabavljaju „Vesele žice“ a u subotu nastupa Nikola Vasović. Nedeljom orkestar „Četiri za groš“ ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Ponedeljkom kafana Složna braća odmara sa muzikom, da bi Miloš Trninić Trna u utorak započeo novu nedelju ludog provoda. Sredom malo drugačije veče uz „Oriental bend“, ali već u četvrtak kafana nastavlja tamo gde će u četvrtak na otvaranju i početi.

Dakle, za ljubitelje kafane, Složna braća su napravila program koji omogućava da uživate u tamburi ili nekom drugom instrumentu uz odlične vokale šest dana u nedelji. Nemojte da propustite kafanu jer tu vas čeka uvek dobro raspoloženje.

Bilo koji dan da izaberete, sajt beogradnocu.com je tu da se pobrine za to da imate najbolje mesto. Potrebeno je samo da napravite rezervaciju putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Sajt beogradnocu.com je tu da vas upozna sa najboljim noćnim provodom na Balkanu!

 

beogradnocu.com