Složna Braća, vesti

Složna Braća za odličan provod.

Kafana Složna Braća, redovno nudi fenomenalan muzički program i neponovljivu atmosferu, a tako će biti i ove nedelje. Očekuje vas izvanredan provod, sjajne ponude pića, i dosta iznenađenja. Večeras 24. decembra u kafani Složna Braća možete se provoditi do ranih jutarnjih časova uz neponovljivog i uvek originalnog Miloša Trninića - Trnu. Ova izuzetan muzičar pobrinuće se za vaše maksimalno uživanje!

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Sredom, u kafani Složna Braća zabavljaće vas sjajni Arcus Bend Bend, a zasluženi aplauzi koje ovaj bend dobija, rezultat su nihovog izvođenja koje je teško opisati, a koje se naprosto mora doživeti. Ukoliko propustite provod, tu je i dan četvrtak, kada se možete opustiti uz Naš Način Bend. Ovaj bend je akustični tamburaški orkestar, koji nastupa u sastavu dve gitare i harmonike. Na njihovom repertoaru su najlepše starogradske numere i kvalitetne narodne pesme, koje izvode na veoma interesantan, njihov način.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Petkom sledi Bum Bum Bend za sve ljudi koji vole pravu muziku, a subotu započnite sa svima dobro poznatim Nikolom Vasovićem, koji izvodi svoj veoma bogat muzički repertoar, a goste uvek drži na nogama do poslednje numere. Kafana Složna Braća ima prilagođene cene pića i hrane svačijem džepu i ovde ćete pronaći najbolji provod u Beogradu.

kafana Sloćna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za večeras, kao i svih ostalih dana u kafani Složna Braća i obezbediti sebi nezaboravno veče. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com