Složna Braća, vesti

Složno u borbu protiv AIDS-a.

Dan borbe protiv AIDS-a, odnosno nedelja 1. decembar, biće obeležen velikom žurkom u kafani Složna Braća. Uz promociju sigurnog seksa i deljenje kondoma, očekujte sjajnu muziku, pristupačne cene, kao i razne poklone.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Idealan način da obeležite početak decembra jeste u kafani Složna Braća. Za vaše neponovljivo veče pobrinuće se Peđa i Angy, koji uvek dovedu atmosferu do usijanja. Do ranih jutarnjih časova bićete na nogama uz najveće kafanske hitove.

Međutim, to nije sve. Očekuje vas, pored svih ostalih pogodnosti, i promocije rakije jabuka cimet, odnosno uz naručen bokal, koji vam je dostupan po ceni od 1170 dinara, drugi dobijate gratis. Takođe, tu je fenomenalna akcija – Filandia, flaša, po ceni od 3500 dinara.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

I nakon nedelje u Složnoj Braći nastavlja se sa dobrim provodom. U utorak 3. decembra za vašu nezaboravnu noć pobrinuće se Miloš Trninić – Trna. U sredu je sa vama Oriental Bend, dok vas u četvrtak, očekuje bend Naš način. Petak je rezervisan za provod uz Bum Bum Bend, a subotu ćete garantovano pamtiti po Nikoli Vasoviću.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u u kafani Složna Braća rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju! Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com